,

Primer Premio: II certamen de fotografia ‘De la mar i de la terra’

Agricultura lliura els premis del II certamen de fotografia ‘De la mar i de la terra’ per visibilitzar la dona rural

S’han lliurat un total de 12 guardons en el marc de la primera jornada del pla d’igualtat del sector primari

La Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha lliurat aquest divendres els premis del II certamen de fotografia «De la mar i de la terra. Un reconeixement a les seves dones». El concurs, organitzat per la Direcció General de Polítiques per a la Sobirania Alimentària, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona Rural, que se celebra el 15 d’octubre, tenia per objectiu visibilitzar i posar en un primer pla les dones rurals de les Balears.

PRIMER PREMIO

 

Puedes leer el artículo completo en la web del Govern haciendo click en este enlace